Klasične kuhinje za tiste, ki prisegate na domačnost, brezčasnost, eleganco in toplino

Kuhinje v klasičnem stilu – klasične kuhinje – delujejo topleje in bolj domače še posebej takrat, ko poleg lesa uporabimo še tople barvne odtenke. Materiala, ki jih običajno uporabimo za izdelavo klasične kuhinje, sta predvsem les in kamen, ki morata seveda biti čim bolj kakovostna. Pravi čar klasične kuhinje pa dosežemo z detajli – steklene vitrine, dekorativni zaključki, luči … Klasična kuhinja je narejena po meri tistih kupcev, ki prisegajo na domačnost, brezčasnost, eleganco in toplino.

 

Klasična ali moderna kuhinja: tradicionalni ali moderni stil

Razlika med klasičnimi in modernimi kuhinjami je ta, da je moderna kuhinja bolj sodobno oblikovana, vsebuje pa tudi modernejšo tehnologijo. Poleg tega pa moderna kuhinja poleg bele barve vsebuje tudi bolj žive odtenke, kot so na primer rdeča, zelena, modra. Prav tako pa ima bolj ostre oblike, vsebuje tudi LED lučke, ki nam dajejo občutek igre s svetlobo, in ima bolj moderne in napredne kuhinjske aparate. Z oblikami, barvami in detajli moderne kuhinje se lahko »igramo«, saj lahko vsebuje skoraj vse, kar nam srce poželi.

 

Naj kuhinja znova postane središče vašega doma

Naj kuhinja znova postane središče vašega doma. To je prostor, kjer se mešajo okusi, pripravljajo družinska kosila in romantične večerje. Izberite vašo novo klasično kuhinjo v trgovini Aniles, kjer boste lahko izbirali med kuhinjami Garant, Panles in Istradom. Pri izdelavi vaše klasične kuhinje boste lahko izbirali med različnimi barvnimi kombinacijami in različnimi vrstami lesa. Vaše želje bomo prav tako upoštevali pri sami postavitvi kuhinje.

 

Vabljeni v našo trgovino!