Kuhinje za mansarde, garsonjere in druge majhne prostore

Kuhinje za čisto vsak prostor v stanovanju ali hiši

Iščete kuhinjski sestav, ki se bo prilegal tudi majhnemu prostoru, kot je na primer mansarda? Potem ste na pravem mestu. Podjetje Aniles d.o.o. vam namreč nudi visokokakovostno kuhinjsko pohištvo za mansarde, garsonjere, počitniške hišice in druge majhne prostore. V naši ponudbi se nahaja kvalitetno pohištvo tako za pristaše tradicionalnih kuhinj s pridihom domačnosti kot tudi za ljubitelje modernih linij, barv in materialov.

Kuhinje za mansardeKuhinje za mansarde

Mansardne kuhinje se povečini zelo razlikujejo od običajnih kuhinj, saj so dimenzije mansard vse prej kot standardne. Kuhinjo za mansardo je prav zato težko dobiti v salonih pohištva. Vendar naj vas to ne skrbi – podjetje Aniles d.o.o. vam nudi možnost izdelave pohištva po meri vašega prostora. Ker so kuhinje za mansarde običajno prostorsko zelo omejene, je pri njihovem opremljanju potrebno iskati inovativne oblikovalske rešitve. Na srečo obstaja zares veliko število domiselnih pohištvenih elementov, s katerimi je možno izkoristiti tudi najmanjši kotiček v mansardi. Ker idejna zasnova, oblikovanje in postavitev kuhinje za mansardo predstavljajo kar trd oreh, so vam naši svetovalci vedno na voljo za pomoč pri reševanju tovrstnih zagat. Prepričani smo, da lahko kuhinja za mansardo kljub njeni majhnosti vključuje vse elemente, ki jih stranka potrebuje.

 

Kuhinje za garsonjere

Kuhinje za garsonjere predstavljajo pravi izziv, saj so povezane z ostalimi prostori v garsonjeri. Stanujoči v garsonjeri si velikokrat želijo, da bi se kuhinja oz. kuhinjska niša stilsko vklapljala v prostor, hkrati pa delovala kot samostojen prostor. S kreativnimi rešitvami je mogoče kuhinje za garsonjere nekoliko zamejiti od ostalega prostora in jim kljub temu dati videz odprtosti in zračnosti.

Kuhinje za majhne prostoreKuhinje za majhne prostore

Poleg kuhinj za mansarde in garsonjere vam nudimo tudi izdelavo kuhinjskega pohištva za vse ostale majhne prostore, kot so počitniške hišice, vikende, majhna stanovanja, itd.. Pri podjetju Aniles d.o.o. bomo za vas z veseljem izdelali tudi kuhinjske mize in stole, ki se bodo odlično ujemali z ostalim kuhinjskim pohištvom.

Ne glede na to, ali iščete kuhinje za mansardo, garsonjero ali preprosto kuhinje za majhne prostore, vam lahko v našem podjetju ponudimo primerno rešitev.

Vljudno vabljeni k ogledu naše prenovljene spletne strani in obisku naše spletne trgovine. Za vsa vprašanja in povpraševanja smo vam vedno na voljo.