Ležišča iz pene, spominske pene, lateksa

    novi modeli ležišč:
Memory TOP
Nube
Harmonija
Standard
  ležišče iz lateksa in kokosa, model: Pacific, 5 consko jedro, s snemljivo pralno preoblekoin

  Ležišča iz hladno oblikovane pene Lagea - Falomo:

Obiettivo salute - Jedro iz pene s sedmimi conami trdote, Airtex vstavkom za ledveni del in 6cm plastjo spominske pene. Višina ležišča je 18cm.

Kuschelmed - 7 consko jedro iz Aquatech pene. Preobleka je pralna pri 95°C. Ležišče je na voljo v dveh izvedbah: srednje trdo in trdo. Višina ležišča je 18 cm. 

Titan - 7 consko jedro iz Aquatech pene in Airtex vstavkom za ledveni del. Preobleka je pralna pri 60°C. Ležišče je na voljo v treh izvedbah: mehko, srednje trdo in trdo. Višina ležišča je 22 cm. 


Adria - 5 consko jedro iz Aquatech pene. Preobleka je pralna pri 60°C. Ležišče je na voljo v treh izvedbah: mehko, srednje trdo in trdo. Višina ležišča je 20 cm

Kaltwash -  5 consko jedro iz Aquatech pene in Fibrapharm polnilom preobleke, ki  je pralna pri 60°C. Fibrapharm je najboljši način za preprečitev razmnoževanja pršic. Ležišče je na voljo v treh izvedbah: mehko, srednje trdo in trdo. Višina ležišča je 16 cm

Summertime - 5 consko jedro iz Aquatech pene. Preobleka je pralna pri 60°C.  Višina ležišča je 18 cm


  Meblo jogi:

Lotus - 5-consko jedro iz HR pene, obloženo na eni strani z 4cm plastjo lateksa, na drugi strani pa 4cm plastjo spominske pene. preobleka z preotibakterijsko zaščito je snemljiva in pralna. Višina ležišča je 22 cm.

Monsun -  5-consko jedro iz HR pene, obloženo z 2 cm plastjo spominske pene na vsaki strani. preobleka z preotibakterijsko zaščito je snemljiva in pralna. višina ležišča je 20 cm.

Jantar - Večplastno jedro iz lateksa in kokosa, preobleka z bambusovimi vlakni. Višina ležišča 19 cm

Koala - 5 consko lateks jedro, preobleka z bambusovimi vlakni. Višina ležišča 18cm