Moderne dnevne sobe in moderno pohištvo za dnevne sobe

Moderne in ugodne dnevne sobe, ki polepšajo vsak dom

Le kdo se ne želi po napornem dnevu v službi ali danjšem pohodu, udobno zlekniti na mehko sedežno garnituro in si spočiti utrujene noge ter ponovno napolniti baterije za naslednji dan? Moderne dnevne sobe so vse bolj priljubljene. Takšno pohištvo dnevne sobe je minimalistično v primerjavi s starejšimi regali. Dom pa seveda ne bi bil dom, če bi bil brez kuhinje. Zato so vam v trgovini Aniles na voljo tudi moderne kuhinje, kje imate tudi možnost sestavljanja kuhinje po elementih.

 

Ugodne moderne dnevne sobe – preproste in čiste linije v vašem domu

Moderne dnevne sobe so preprostih linij, ki naredijo še tako majhen prostor veličasten in prostornejši. Aniles ponuja moderno pohištvo za dnevne sobe, ki so kombinacija polic, visečih in talnih elementov. Na voljo vam je tudi pohištvo v visokem sijaju, ki še poudari čiste linije. Dnevne sobe prinesejo v vaš dom najnovejše modne smernice. Vaša dnevna soba je lahko sestavljena po vaših željah v skladu z trendi in visoko kakovostjo izdelave.

 

Moderne dnevne sobe – kjer manj pomeni več

Za pohištvo moderne dnevne sobe je  značilno, da je minimalistično, s kombinacijo visokega sijaja in lesa. Izbirate lahko med paleto barvnih vzorcev, češnja romana, bela, črna, zelena in rdeča. Predali imajo mehko zapiranje in možnost 100% izvleka. Še ena odlična lastnost za to moderno pohištvo je, da lahko noge poljubno nastavljate po višini.

 

Dnevne sobe Fortrade - igra številnih barvnih kombinacij

Med najštevilčnejše izdelke moderne dnevne sobe Fortrade spadajo predvsem počivalniki in sedežne garniture, ki so pravzaprav pika na i vsake dnevne sobe. Širok izbor materialov in barv je tisto kar potrebujete, ko kombinirate sedežno z regalom in dnevne sobe Fortrade imajo prav to. Program Spazio, moderna oblika, prilagodljivost prostoru, dobavljiv v barvah: Bela, Oreh in Wenge.

 

Dnevne sobe Alples - kjer je doma udobje

Za vse, ki si želite moderne dnevne sobe, so moderne dnevne sobe Alples prave za vas. Dnevne sobe Alpes poosebljajo kakovost in udobje. Pohištvo za dnevne sobe Alples ima možnost sestavljanja po širini, višini in tudi po globini. Različni modeli, različni okusi, vsekakor pa za vsakega nekaj.