Moderne kuhinje – ravne linije, gladke površine ter barve visokega sijaja

Moderne kuhinje so zasnovane na prevladujočih ravnih linijah in gladkih površinah. Med materiali navadno prevladujejo kovina, steklo in eksotični les. Barve so živahne in pogosto visokega sijaja. Med elementi najdemo predale širokih linij, ki so navadno brez ročajev – pogosto je mehanizem upravljanja s predali povezan z električnim delovanjem. Moderna kuhinja ima ponavadi delovni otok postavljen na sredi prostora. Zgolj osvetlitev delovnih prostorov moderne kuhinje pa tukaj ni dovolj – pogosto LED osvetlitev uporabljamo tudi v dekorativne namene pod pulti, znotraj dekorativnih vitrin in steklenih elementov. Moderne kuhinje pa ne bi bile moderne brez sodobnih elektronskih naprav. Moderne kuhinje dopolnjujejo zadnja tehnološka dognanja tako iz sveta zabavne elektronike kakor tudi iz sveta bele tehnike, ki so prilagojena potrebam individualnih gospodinjstev.

Če je torej nova moderna kuhinja na vrhu vašega seznama želja, smo pravi naslov za vas. V trgovini Aniles d.o.o. vas čakajo moderne kuhinje po meri vaših želja in seveda po ugodnih cenah. Nudimo vam tudi bogato izbiro gospodinjskih aparatov, ki bodo odlično dopolnili vašo izbrano kuhinjo. Hkrati pa poskrbimo tudi za dostavo in montažo vaše moderne kuhinje po meri.

 

Moderne kuhinje po meri – moderna kuhinja

Aniles d.o.o. vam nudi moderne kuhinje po meri v različnih barvnih kombinacijah in postavitvah. V naši ponudbi boste našli moderne kuhinje ter estetsko dovršene moderne kuhinje (na primer kuhinje za mansarde). Moderna kuhinja predstavlja enostaven in uporaben slog za vsak dom. Moderne in ugodne kuhinje so del pohištvenega programa, pridih svežine pa jim dajejo enostavne linije in barve visokega sijaja.

Moderne kuhinje za vsak dom pa so kuhinje po meri, ki s svojimi sestavljivimi elementi, moderno zasnovo in toplimi barvami v vaš dom zagotovo prinesejo toplino. Moderne kuhinje po meri bodo zadovoljile še tako zahteven okus, ne glede na to, ali gre za velike ali majhne kuhinjske prostore. Na voljo so vam moderne kuhinje iz bukve in jablane, kakršna so na primer moderne kuhinje iz oreha.