Otroška led svetila so stropna ali stenska svetila, ki so namenjena otroški sobi

Otroška svetila so prilagojena otroški sobi in so oblikovana tako, da spodbujajo domišljijo otrok. Različnih barv in v obliki črk ter številk so odlična stropna led svetila za vašega malčka ali mladostnika, saj imajo poleg funkcije osvetlitve tudi funkcijo dekoracije prostora.

 


Različna stropna led svetila po vaši izbiri

Otroška svetila in druga led svetila za dom so vam na voljo v številnih različnih modelih in oblikah. Med njimi so:

  • Neonska svetila,
  • Lestenci,
  • Stropna svetila,
  • Vgradna svetila,
  • Plafonjera in druge.

 

Vsak od teh modelov ima različne možnosti izvedbe, prav vsa stropna led svetila za dom in otroška svetila pa omogočajo odlično razsvetlitev prostorov, ki ne obremenjuje oči. Sicer pa stropna svetila spadajo med najbolj uporabljana svetila, saj s svetlobo enakomerno razporedijo prostor, ne zavzemajo pa dragocenega prostora na tleh. Ob obisku v prodajnem salonu vam naše osebje z veseljem pomaga pri izbiri primernega svetila za vaš prostor.

 

 

Otroška svetila in druga ponudba podjetja Aniles

Otroška svetila za dom na dotikPoleg klasičnih luči vam je na voljo tudi otroška svetilka na dotik, ki je za otroka izrednega pomena, saj razsvetli in poživi njegovo sobo, veliko pa mu pomeni tudi možnost preizkušanja prižiganja na dotik. Otroška svetila so sicer večinoma stropna led svetila, ki so otroško pisana in pestra. Za otroka je pomembno tudi, da imajo dovolj močno svetlobo, sploh v času šole, ko otrok veliko časa preživi ob delanju domačih nalog za pisalno mizo. Če želimo poskrbeti za to, da bo vid otroka ostal oster, mu moramo zagotoviti kvalitetna otroška svetila na pravih lokacijah za optimalno in kvalitetno osvetlitev. Otroška svetilka na dotik in druga svetila pa ne tvorijo vse ponudbe podjetja Aniles. Nudimo vam tudi pohištveno opremo prav vseh prostorov vašega doma, v kateri so tudi kuhinjska oprema in jedilni stoli, ter sedežne garniture, vzmetnice in gospodinjske aparate.