Pisarniško pohištvo in pisarniška oprema naj bodo lepo oblikovani

Pisarniški stol in pisarniško pohištvo. Cenik je zelo vabljiv!

Pisarniški stol je ključni element, ko gre za pisarniško pohištvo. Cenik pisarniških stolov, vam je na voljo v trgovini podjetje Aniles d. o. o., kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.
Pisarniški stol, ki vam bo tudi polepšal vašo pisarno, je lahko različno oblikovan, vendar pa morate paziti, da bo vaš pisarniški stol oblikovan tako, da hrbtenica na njem ne bo trpela. Izbirate lahko med  različnimi stili v katerih so oblikovani stoli. Pisarniški stol deluje lepše, če se z njim ujema ostalo pisarniško pohištvo. Cenik pisarniškega pohištva vam je prav tako na voljo v naši trgovini.Pisalni stol naj bo udoben

Pisalni stol mora izpolnjevati določene kriterije, da lahko rečemo, da imamo dober delovni stol. Pisarniški uslužbenci so nagnjeni k obolenjem hrbtenice, katerim se lahko izognemo, če je stol na katerem sedimo v pisarni:
-    ergonomsko oblikovan
-    stabilen
-    dimenzijsko usklajen

Če ima vrtljivi pisalni stol še nastavljivo višino sedeža in naslona ter naklon naslonjala, lahko trdimo, da imamo dober stol. Pisarniški delovni čas je zelo dolg in če boste uporabljali pisalni stolz vsemi naštetimi odlikami, bo vaša hrbtenica manj trpela.  Ko boste uporabljali pisalni stol, ki ima vse naštete lastnosti, boste lahko rekli, da uporabljate kvaliteten stol. Pisarniški uslužbenci se boste počutili bistveno bolje, če boste uporabljali hrbtenici primerno oblikovani stol. Pisarniški stoli vas vabijo, da si jih ogledate v naši trgovini.Pisarniško pohištvo in pisarniška oprema za prijetno delo

Če je vaša pisarniška oprema dotrajana in potrebujete novo pisarniško pohištvo, potem morate obiskati trgovino Aniles d. o. o., kjer boste lahko izbirali med pestro ponudbo nove pisarniške opreme.
Pisarniško pohištvo in pisarniška oprema, ki vam ga nudimo v naši trgovini je kvalitetno in modernega designa. Oprema za pisarne iz naše trgovine vam bo dolgo dobro služila.


Tudi vzmetnica je pomembna za vaše zdravje

Kakovostne vzmetnice, ki jih imamo na voljo v naši trgovini, so za vaše dobro počutje enako pomembne, kot dober pisarniški stol. Ker se tega pri nas zavedamo, vam nudimo lateks ležišča in vse ostale vzmetniceCene vzmetnic so pri nas zelo nizke, glede na kvaliteto, ki jo nudimo. V naši ponudbi se nahaja tako vzmetnica za dojenčka kot vzmetnice po meri in klasičnih dimenzij. Ogledate pa si lahko tudi francoske postelje in ostale vrste postelj.