Aniles d.o.o. - prvovrstno pohištvo za dnevne sobe

Pohištvo za dnevne sobePrimerne barve za dnevno sobo

Dnevna soba je prostor, v katerem običajno preživimo največ svojega prostega časa. V njej se sproščamo, beremo knjige, gledamo televizijo, se družimo s prijatelji in klepetamo z družino. Z izbiro ustreznih barv za dnevno sobo lahko sebi in drugim polepšate bivanje v prostoru. Svetujemo vam, da dnevno sobo opremite s pohištvom v svetlih, toplih in nežnih barvnih tonih, kot so bež, nežno oranžna, rumena, svetlo roza in pastelni zemeljski toni. Ti namreč v prostor vnesejo občutek topline in svetlosti. Če je le mogoče, naj bo dnevna soba obrnjena na zahod, jug, jugozahod ali jugovzhod. Velika količina naravne svetlobe bo namreč še dodatno poudarila nežne barve za dnevne sobe.

Pohištvo za dnevne sobe – omare, mize, regali za dnevno sobo, …

Regali za dnevno soboPohištvo, ki ga boste uporabili v vaši dnevni sobi, naj se sklada s preostalo uporabljeno barvno paleto. V naši ponudbi boste našli pohištvo za dnevne sobe, ki se zgleduje po tradicionalnih linijah, kot tudi pohištvo za moderne dnevne sobe, za katerega so značilne drzne linije, intenzivne barvne kombinacije in raznolikost uporabljenih materialov. Izbirate lahko med pohištvom za dnevne sobe blagovnih znamk Matis, Alples in Fortrade. V kolikor med ponujenim pohištvom za dnevne sobe ne najdete takšnega, ki bi vašemu okusu ustrezal v celoti, se odločite za izdelavo dnevne sobe po meri. Izdelava pohištva po meri predstavlja optimalno rešitev za vse, ki želijo pohištvo za dnevne sobe nestandardnih mer. To pomeni, da še tako neobičajni regali za dnevno sobo ne bodo ostali samo oddaljena želja. Kaj pa recimo malce posebna miza za dnevno sobo, kakršne ne nudi noben salon s pohištvom? Tudi to vam z veseljem izdelamo povsem po vaših željah in merah vašega prostora.

Dnevne sobe v veliki meri odsevajo osebnost, okus in življenjski stil posameznika. Da bo tudi vaša dnevna soba odražala točno to, kar si želite sami, in da se boste v njej počutili nadvse prijetno, se odločite za nakup visokokvalitetnega pohištva za dnevne sobe pri podjetju Aniles d.o.o., ki ga odlikujeta neverjetna eleganca in prefinjenost.