Pohištvo za dom

Kuhinje

KUHINJE

V naši trgovini lahko izbirate kuhinje med kuhinjami Alples in Matis. Z veliko izbiro elementov se kuhinje lahko prilagodijo vašemu prostoru v skladu z vašimi željami. V ponudbi imamo tudi gospodinjske aparate in kuhinjska korita. Nudimo tudi dostavo in montažo.

Jedilnice

JEDILNICE

Jedilniški stoli in mize, iz različnih materialov (les, kovina, steklo, usnje) dopolnijo vaše stanovanje v željenem slogu.

Dnevne sobe

DNEVNE SOBE

V naši ponudbi so dnevne sobe v skladu z aktualnimi oblikovalskimi trendi, pa tudi kupci ki potrebujejo bolj klasično omaro za dnevno sobo bodo našli kaj ustreznega. Imamo tudi veliko izbiro klubskih mizic.

Mladinske sobe

MLADINSKE SOBE

Otroške sobe v barvnih kombinacijah, kakršne si želijo naši najmlajši kupci pa vse do bolj resnih mladinskih sob. Vsi programi so z veliko izbiro elementov prilagodljivi vašim prostorom, željam in potrebam. Tukaj najdete tudi otroške posteljice in stolčke za hranjenje.

Pohištvo za najmlajše

POHIŠTVO ZA NAJMLAJŠE

V naši ponudbi najdete stolčke za hranjenje v številnih različnih izvedbah in barvah.

Spalnice

SPALNICE

Spalnica je eden najpomembnejših prostorov vašega stanovanje saj v njem preživite veliko časa. Da se boste zbujali spočiti in sproščeni mora biti ustrezna tudi oprema. Poleg pohištva za opremo spalnice je v naši ponudbi tudi velika izbira ležišč, vzmetnic in posteljni vložki (latoflex).

Predsobe

PREDSOBE

Dekorativne in obenem funkcionalne predsobe.