V podjetju Aniles vam ponujamo postelje po naročilu

Francoske postelje po naročiluV podetju Aniles lahko kupite postelje po standardnih merah, lahko pa se odločite za nakup postelje po naročilu. Pri nakupu postelje po naročilu lahko izbirate med različnimi vrstami in odtenki barv ter materialov. Pri izdelavi postelj po meri lahko zraven materialov izbirate tudi dimenzije postelje. Pri nakupu postelje po naročilu je torej možno določiti:

  • dolžino posteljnega okvirja,
  • širino posteljnega okvirja,
  • globino posteljnega okvirja,
  • material posteljnega okvirja,
  • izgled postelje – npr. izgled okvirja postelje, izgled vzglavja postelje,…
  • tip in vrsto posteljnega dna – npr. letveno dno, dno iz diskov,…
  • tip in vrsto vzmetnice – npr. lateks vzmetnica, vzmetnica iz spominske pene,...

 

Postelje po naročilu AnilesPostelje po naročilu ločimo glede na število uporabnikov ležišča – delimo jih na zakonske postelje po naročilu in na enojne postelje po naročilu.
Vzmetnica se mora lepo prilegati ležišču, zato je primerno, da se ob naročilu postelje po meri naroči tudi vzmetnica v danih dimenzijah, ki se bo postelji lepo prilegala in tako omogočala miren in kvaliteten spanec. Spanec je za vsakega od nas izjemnega pomena, saj se med spanjem naše telo spočije in pripravi na izzive, ki jih prinaša nov dan. Naročite kvalitetno posteljo po naročilu po ugodni ceni še danes in si omogočite trden spanec.

 

 

Postelje po naročilu po ugodni ceni

V podjetju Aniles vam ponujamo veliko izbiro postelj po naročilu po ugodni ceni. Ponujamo zakonske, enojne in francoske postelje po naročilu. Cena postelje po naročilu je seveda odvisna od dimenzij in materialov, ki jih za izdelavo izberemo. Zraven tega je potrebno k ceni postelje po naročilu prišteti še ceno montaže postelje.
V naši poslovalnici vam bomo pri izbiri idealne postelje za vas in vaše bližnje pomagali s koristnimi nasveti. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam tako olajšali odločitev.
Obiščite nas in navdušili vas bomo s ponudbo kvalitetnih postelj po naročilu po nizkih cenah.