Stropna svetila vaših sanj

Od povsem praktičnih pa vse do dekorativnih svetil

Brez stropnih svetil si težko zamislimo katerikoli dom. Kljub temu, da zahtevajo vnaprejšnje načrtovanje, so izredno pogosto uporabljena, saj enakomerno razsvetljujejo prostore, ne mečejo senc na delovne površine in ne zavzemajo dragocenega prostora na tleh.

V ponudbi stropnih svetil podjetja Aniles boste našli viseča svetila (lestence), plafonjere, čudovita dekorativna svetila, otroška svetila, praktične neonske svetilke pa tudi sodobna LED svetila. Uporabite jih lahko kot luči za dnevno sobo, otroško sobo, hodnik, spalnico, kuhinjo in druge prostore v vašem stanovanju. Svetilnost oz. tip svetlobe pri stropnih svetilih prilagodite opravilom, ki jih boste opravljali v prostoru – za pripravo jedi je tako najustreznejša močnejša bela svetloba, za branje pa mehkejša svetloba, ki ne utruja oči.

 

Viseča svetilaViseča svetila

Viseča svetila so bila priljubljen tip stropnih svetil že v preteklosti, v moderni preobleki pa se podajo tudi v sodobne domove. Sestavni del visečega svetila je lestenec, ki dopušča veliko barvnih kombinacij in vzorcev. Izbirate lahko med preprostimi visečimi svetili ali pa bolj okrašenimi, dekorativnimi svetili. Še posebej priljubljene so viseče luči za jedilnico, ki osvetljujejo jedilno mizo. Nekatera viseča svetila imajo tudi funkcijo dviganja in spuščanja.

 

Dekorativna svetila

Stropna svetila, ki imajo funkcijo dekorativnega svetila, vnašajo v prostor mehko svetlobo, ki je na vašo željo lahko tudi obarvana. Delujejo kot oblikovalski element, ki lahko poudari izbrani stil vašega prostora. Tovrstna stropna svetila so še posebej priljubljena v modernih domovih, kjer se svetloba ne uporablja samo iz praktičnega vidika, temveč tudi kot sredstvo za ustvarjanje določenega vzdušja in dekorativnega učinka.

Vljudno vas vabimo, da obiščete naš salon svetil v Ljubljani, kjer vam bodo naši prijazni prodajalci pomagali pri izbiri najbolj optimalnega stropnega svetila za vaš prostor. Bogata ponudba vedno znova navdušuje naše kupce, zato smo prepričani, da boste tudi vi našli nekaj primernega zase.