Ugodne moderne kuhinje in pohištvo kuhinje po elementih

Ugodne moderne kuhinje za vsak dom – ugodno!

Ste se že naveličali vaše stare kuhinje, ki ne izgleda prav nič moderno? Ugodne kuhinje dobite v trgovini Aniles. Moderne kuhinje spet postajajo središče vsakega stanovanja ali hiše. Tam se mešajo okusi, pripravjajo romantične večerje, kuhajo kosila za vso družino, zato izberite nove ugodne moderne kuhinje. Presenetila vas bo pestra izbira kuhinje po elementih v trgovini Aniles in odlične cene. V naši ponudbi boste našli:

  • moderne kuhinje ,
  • estetsko dovršene kuhinje in
  • klasične kuhinje.

 

Ugodne kuhinje pri podjetju Aniles

Kuhinje so del pohištvenega programa. Pohištvo kuhinj je moderno, njihove enostavne linije in videz visokega sijaja jim da pridih svežine. Moderne kuhinje lahko dobite v beli, oranžni, bordo rdeči ali zeleni barvi. Predali in omarice kuhinje imajo patente za tiho zapiranje, tako da ne bo več motečega »loputanja« z vratci. Moderne kuhinje so izdelane iz iverala z ličnicami iz MDF-a. Če nimate prostora za tipske kuhinje, lahko sestavite kuhinje po elementih in tako v vaš dom pričarate občudovanja vredno kuhinjo.

 

Kuhinje – ugodne in moderne kuhinje za vsak okus

Ugodne kuhinje Alples in Fortrade sestavljajo izbor, ki vam ga nudijo v trgovini Aniles. Pohištvo kuhinje ima v vseh elementih vgrajeno tiho zapiranje, na voljo je veliko kombinacij za kuhinje, saj so to sestavljive kuhinje po elementih. Ugodne kuhinje so moderne kuhinje, primerne za velike ali majhne kuhinjske prostore.Preberite še več o naših kuhinjah na vsi.si!