Svetila Aniles združujejo vrhunsko kvaliteto in precizno izdelavo

Namizne, otroške, dekorativne, stoječe, stenske in stropne svetilke

Podjetje Aniles se že vrsto let ukvarja s prodajo pohištva, bele tehnike, gospodinjskih aparatov, sedežnih garnitur, ležišč in svetil. S ponudbo slednjih se lahko zares pohvalimo, saj imamo bogato in raznoliko ponudbo, v kateri bo vsakdo našel nekaj primernega za svoj dom. Veliko svetil se zgleduje po modernih oblikovalskih trendih, našli pa boste tudi klasične modele.

 

Stropne svetilkeStropne svetilke

Stropne svetilke spadajo med najbolj uporabljana svetila, saj enakomerno razsvetljujejo sobe in ne zavzemajo dragocenega prostora na tleh. Stropne svetilke se delijo na plafonjere, viseče lestence, neonske svetilke in vgradne stropne svetilke. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primernega svetila za vaš prostor.

 

Stenska LED svetila

Stenska LED svetilaStenska LED svetila porabijo zelo malo električne energije, hkrati pa imajo dolgo življenjsko dobo (do 100.000 ur). Zaradi visoke energetske učinkovitosti v primerjavi z običajnimi žarnicami, so okolju prijaznejše oz. bolj ekološke. Omogočajo 100% reciklažo, poleg tega pa ne vsebujejo strupenih snovi. Stenska LED svetila so zelo trpežna in robustna, zato jih lahko uporabljamo tudi kot zunanja svetila. Oddajajo mehko svetlobo, ki je prijetna za oči, hkrati pa dovolj močna, da lahko v prostoru nemoteno opravljamo vsakodnevna opravila. Barvni spekter stenskih LED svetil obsega pet barv, in sicer hladno belo, toplo belo, rumeno, zeleno, modro ali rdečo. Namestite jih lahko v vgradne omare ali vitrine, saj se ne segrevajo, zaradi česar tudi ni nevarnosti požara. Preverite obsežno ponudbo stenskih LED svetil podjetja Aniles!

Vrhunski dizajn svetil Aniles se odlično poda v naše kuhinje, za katere kupci kažejo izredno zanimanje. Nudimo vam najlepše klasične kuhinje, estetske moderne kuhinje in ugodne kuhinje po meri.